Etusivu

RantaService Oy:n tarjoaa monipuolisia palveluja niin vakioasukaille kuin vapaa-ajan asuntojen omistajille. Ensisijaisesti teemme kaislanleikkuuta ja rantojen ylläpitopalvelua Etelä-Savossa, Pohjois-Karjalan eteläosissa sekä Etelä-Karjalan pohjoisosissa.

Jos rantasi kaipaa ehostamista ja maisemointia – ota yhteyttä ja pyydä tarjous.
Mikä sen mukavampaa kuin keskittyä kaislanleikkuun sijaan hölläilyyn!

Leikkuu- ja maisemointipalvelut

Istahda rannalle tai laiturille virkistävä drinkki kädessä ja seuraa kuinka lähiympäristö uudistuu.
Tulemme omalla välineistöllä poistamaan vesikasvit haluamaltasi alueelta sovittuun aikaan. Tarvittaessa voimme yhdistää keruu- ja nostopalvelut leikkuu jätteille, jolloin voidaan puhua todellisesta kokonaisvaltaisesta palvelusta.

Toteutamme leikkuu- ja maisemointipalveluja mm.

  • yksityisille ja naapuriyhteisöille
  • vesiosuuskunnille
  • kunnille ja kaupungeille

…kaikille joilla on tarve viihtyisään ja siistiin ympäristöön.

Muut palvelut

Suoritamme tarvittaessa myös muita ylläpito- ja kunnostustöitä asiakkaan toiveesta. Yhteistyöverkostomme avulla voimme suorittaa mm. maansiirtotöitä kuten pengerryksiä, pihojen ja rantojen kunnostuksia  ym. vaativampia tehtäviä.

Blogi

Pitkälahden niitto 2016-2017

Oheisista kuvista voi selkeästi nähdä kuinka vesi on muuttunut niiton jälkeen. Niitto suoritettiin Savonlinnan Moinsalmella Pitkälahdella kesinä 2016-2017.

RantaService Oy

Kaislat ja muut vesikasvit ovat olennainen osa järviluontoa. Joskus kuitenkin vesistöt rehevöityvät liikaa ja lisääntyneestä kasvillisuudesta on järven ekosysteemille enemmän haittaa kuin hyötyä. Rehevöitymistä aiheuttavat muun muassa ilmansaasteet ja maataloudesta vesistöihin kulkeutuvat ravinteet. Punkaharjulaiset yrittäjät, Sirkooli Ay:n Olli Rinkinen sekä Punkaharjun Kuljetus Muhosen Raimo Muhonen, ovat panneet huolestuneena merkille Savonlinnan seudun järvien rantojen kiihtyvän kaislankasvun. …

Kirkkolampi kirkkaaksi 2015

Lokuussa 2015 Kirkkolampi kirkkaaksi –toimikunta toteutti Kirkkosalmen kasvuston niiton. Tämä oli järjestyksessään toinen niittokerta. Nyt kasvustoa niitettiin myös Kirkkosalmen sillan Kirkkolammen puolelta. Niiton suoritti kuten aikaisemminkin RantaService Oy Punkaharjulta. Lisäksi avattiin käsin niittämällä muutaman metrin levyinen ”kanava” Kanasaaren itäpuolelle veden virtauksen tehostamiseksi. Kirkkolampi kirkkaaksi –toimikunta on toiminut vuodesta 2011. Kesän 2015 toimenpiteet ovat viimeiset toimikunnan …

Ota yhteyttä